dinhjemmekafe.no

Selvstendig Direkteselger for

Zinzino - "Your home café experience"

 

Kim Remi Strande - Zinzino ID: 7797315407

www.teamzinzino.com/product/KimRemi

www.zinzino.com

lime

Produkter

Jeg selger alt du trenger til en perfekt hjemmekafé av høyeste kvalitet; kaffe, kaffemaskiner/espressomaskiner, te, kaffekopper, konfekt, søtsaker og diverse tilbehør. Se produktkatalogen til Zinzino her: www.teamzinzino.com/product-no/kimremi (Merk: Du må trykk på bildet under Fordeler for å få opp produkt katalogen.)

Smak Europas mest eksklusive kaffe! Frem til den 30 / 04 2014 kan du bestille en eksklusiv demonstrasjon til en verdi av 749kr (ink.mva) helt gratis og uten forpliktelser. Send meg en forespørsel nå, og jeg vil ta kontakt for å avtale tid og sted.

Noen produkter jeg selger:

Kaffemocca / Café Mocha
Ekte Kaffemocca / Café Mocha
Se flere oppskrifter..
 

Litt om kaffekvalitet og produksjon

Etter olje er kaffe den største lovlig omsettelige råvaren på verdensmarkedet, og etterspørselen etter mer miljøvennlige og økologiske kaffeprodukter øker stadig — Vår kaffeleverandør har en helt unik stilling som det eneste kaffebrenneri i Europa med en gjennomgående økologisk filosofi. Dette er med på å gi smaken en unik karakter som ikke kan sammenlignes med annen kaffe som bl.a. brennes på høy temperatur for å effektivisere kaffeindustri.

coffee cup
Kremaen på kaffen er fra de naturlige råoljene
som finnes i all kaffe, men som ofte forsvinner
i tradisjonell produksjon
 
Ved forbrenning i høy temperatur slik de fleste industrier gjør utvinnes det garvesyre, noe som kan gi mageproblemer, og er lite gunstig for PH-balansen i kroppen. I tillegg forbrennes mye av antioksidantene som er med på å gjøre kaffen sunn. Dette kan med enkelthet sammenliknes med koking av grønnsaker, her fjernes store deler av vitamin- & mineralinnholdet til grønnsakene.

Ved forbrenning i lav temperatur slik vår leverandør gjør, bevares en større del av antioksidantene, samt at det reduserer garvesyren betraktelig. Kaffen traktes i tilpasset kaffemaskin slik at man lager kun én kopp om gangen, dette igjen er med på å gjøre produktet mye sunnere.

Bærene:
Bærene som høstes har stor betydning for kaffens smak og aroma, plukkes disse for tidlig kan de være grønne og gjøre kaffen bitter, derimot hvis de plukkes for sent vil det bli en illeluktende og sterk kaffe. Dessverre klarer ikke store plantasjer å sile ut disse da alle bærene blir plukket i én omgang ved hjelp av maskiner, og alle bærene blir med.

Det er kun én metode som gir kaffe av høyeste kvalitet — Håndplukking!
Det er dette som danner grunnlaget for Rombouts og Zinzino Café Clubs kaffeprodukter.